Produktion af robuste byggepladsskilte

Hos Brovang Skilte & Design får du byggepladsskilte i højeste kvalitet, præcis i det design og format, du ønsker.

Lovpligtige byggepladsskilte


Byggepladsskilte med CVR-nummer og firmanavn er lovpligtige på byggepladser med entreprise på over 50.000 DKK i Danmark per den 1. januar 2013. Vil du læse lovgivningen, finder du den på SKAT’s hjemmeside.

Men byggepladsskilte er ikke bare en irriterende udgift, skiltene tjener nemlig også som værdifuld markedsføring for din virksomhed.

Med et byggepladsskilt gør du dig synlig for omverdenen, og mange vil blive interesseret i, hvad der skal bygges, og hvem der bygger det.

Derfor er et byggepladskilt rigtig god reklame for dig - og du behøver ikke løfte en finger for at få hundredevis eller måske endda tusindevis af eksponeringer hver dag.

Har du behov for sparring omkring layoutet på dit skilt, er vi klar til at hjælpe dig hos Brovang Skilte & Design. Hos os får du en samarbejdspartner, der har specialiseret sig i design af skilte - så her er du sikker på, at du får kompetent vejledning af et stærkt fagligt team.

Vælg mellem alle former for byggepladsskilte


Hos os er der frit valg i byggepladsskilte lige fra de midlertidige skilte med jordspyd til de helt store stilladsbannere. Vi hjælper gerne med rådgivning og med at sikre dig, at du overholder lovgivningen om, at byggepladsskiltet skal kunne ses fra offentlig vej.

Få alt inden for udendørs skilte


Hos os får du foruden professionelle byggepladsskilte alt inden for udendørs skilte. Det betyder, at du med os får en one stop shopping-oplevelse, og at du slipper for at bruge forskellige leverandører til dine opgaver og dine byggeprojekter.

Uanset om du skal bruge byggepladsskilte, pyloner, skiltestandere, facadeskilte, bannere, lysskilte eller andet, løser vi din opgave, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere om byggepladsskilte


Kontakt os allerede nu og så tager vi en dialog om den skilte-opgave, du vil have løst. Ring enten på telefon 4826 4705 eller udfyld vores kontaktformular så er du i gang.

Produktion med omtanke for miljøet


Har du også omtanke for miljøet, kan du med ro i maven bruge os som din leverandør. Lige fra at du pitcher din opgave til os, og til du står med dit færdige produkt, garanterer vi dig, at vi har valgt de mest miljøvenlige løsninger i vores produktion og valget af leverandører.
Bliv ringet op og hør mere
Navn:
*
Virksomhed:
*
Telefonnummer:
*
Email:
*
Hvad kan vi hjælpe med?:
*
Brovang Skilte & Design

Industrivænget 37
3400 Hillerød
Telefon: 4826 4705
E-mail: salg@brovang.dk
CVR: 12974140
Telefontid
Mandag - torsdag kl. 8-15.30
Fredag kl. 8-14

Åbningstider Showroom
Mandag - torsdag kl. 8-15
Fredag kl. 8-14
 
Salgsbetingelser
Cookiepolitik
Persondatapolitik
Følg os online

LinkedIn
Instagram
Facebook
Youtube
Brovang Skilte & Design | Industrivænget 37 | 3400 Hillerød | Tlf.: 4826 4705