Miljø & Omtanke

Miljø & Omtanke

Social- og miljømæssig bæredygtighed også kaldet CSR (Corporate Social Responsibility/Sustainability) har en høj prioritet i vores dagligdag. 

Vi tror på et sundt og godt miljø her hos os og på at give naturen de bedste betingelser. Vi forsøger derfor at være på forkant med vores egen gøren omkring miljøet. Lige fra sortering af vores normale husaffald, til det affald vi har i forbindelse med vores egen produktion, til omtanke omkring vores sociale ansvar ift. ordenlige arbejdsforhold.

I vores valg af leverandører, forsøger vi i vid udstrækning at opretholde en høj standard. Miljø og socialt ansvar skal være ligeså vigtigt for dem, som det er for os. Den klassiske "gode fornemmelse i maven" er vigtig, når vi vælger at bruge et eller flere produkter fra en leverandør.

Af samme årsag følger vi også udviklingen tæt indenfor vores egen branche og tilpasser os hellere end gerne nye tiltag, som kan værne om vores natur samt arbejde med vores fælles sociale ansvar. 

Vi har derfor gennem de senere år fået rigtig mange produkter som bliver produceret med omtanke for miljøet og der kommer løbende nye produkter til. Det er en ny global grøn dagsorden, som vi er stolte af at være en aktiv del af.
Bliv ringet op og hør mere
Navn:
*
Virksomhed:
*
Telefonnummer:
*
Email:
*
Hvad kan vi hjælpe med?:
*
Brovang Skilte & Design

Industrivænget 37
3400 Hillerød
Telefon: 4826 4705
E-mail: salg@brovang.dk
CVR: 12974140
Telefontid
Mandag - torsdag kl. 8-15.30
Fredag kl. 8-14

Åbningstider Showroom
Mandag - torsdag kl. 8-15
Fredag kl. 8-14
 
Salgsbetingelser
Cookiepolitik
Persondatapolitik
Følg os online

LinkedIn
Instagram
Facebook
Youtube
Brovang Skilte & Design | Industrivænget 37 | 3400 Hillerød | Tlf.: 4826 4705