Om Brovang

Kom med bag facaden

Brovang er et firma baseret på at skabe det gode design - og troen på at det gode design ultimativt giver den bedste visuelle effekt. Vi tror på muligheder fremfor begrænsninger og at design grundliggende bunder i følelser og derfor skal betragtes individuelt.

Vi gør en stor ære i at rådgive vores kunder til den bedste løsning og deler hellere end gerne ud af vores brede ekspertise og mange års erfaring indenfor det grafiske fag.

Vi er et familiejet firma beliggende i Hillerød. Det er i dag 2. generation som driver Brovang fremad. Charlotte, som står for den daglige drift og Susanne, som tager sig af alt det administrative. Og alligevel er det ikke helt korrekt, for vi er alle vegne. Det er vigtigt for os at bevare den personlige kontakt med vores kunder og de mennesker, som kommer i huset. For vi tror på at mennesker handler med mennesker og er overbeviste om, at netop den direkte kontakt med vores kunder skaber relationer og bekendtskaber, som varer mange år frem.

Derudover har vi et fantastisk team af medarbejdere, som med deres kompetencer, altid er klar til at løfte i flok og sørge for, at Brovang er en vigtig spiller indenfor vores branche. 

Susanne & Charlotte

Man kan roligt sige, at vi har lært faget indefra. Allerede som helt små var vi med på job, når vores far pyntede butiksvinduer, dekorerede butikker og storcentre og senere, da firmaet fik vokseværk var vi altid en del af den kreative proces. Og historien om Brovang Skilte & Design startede netop i en kælder i Hillerød i 1965 med vores forældre ved roret. De lagde stor vægt på at markedsføre kundernes butikker igennem en visuel flot forretning.

De lagde grundstenen for den virksomhed vi med stolthed driver videre den dag i dag. Meget er sket siden og vores forretning og produktportefølje er vokset meget siden de spæde dage i midt tredserne.   

Vi overtog firmaet i 1993 efter vores forældre. Og i takt med nye tendenser og behov udviklede Brovang Skilte & Design sig, så vi i dag bl.a. tilbyder totalkoncepter til virksomheder, som ønsker sig en stærk visuel profil og et professionelt og imødekommende ansigt udadtil.
Bliv ringet op og hør mere
Navn:
*
Virksomhed:
*
Telefonnummer:
*
Email:
*
Hvad kan vi hjælpe med?:
*
Brovang Skilte & Design

Industrivænget 37
3400 Hillerød
Telefon: 4826 4705
E-mail: salg@brovang.dk
CVR: 12974140
Telefontid
Mandag - torsdag kl. 8-15.30
Fredag kl. 8-14

Åbningstider Showroom
Mandag - torsdag kl. 8-15
Fredag kl. 8-14
 
Salgsbetingelser
Cookiepolitik
Persondatapolitik
Følg os online

LinkedIn
Instagram
Facebook
Youtube
Brovang Skilte & Design | Industrivænget 37 | 3400 Hillerød | Tlf.: 4826 4705